Välkommen ut på en resa i Blekinge skärgård – Sveriges sydligaste!

Den som erbjuder Dig att följa med har seglat i denna skärgård i snart femtio år. Mina erfarenheter sattes på pränt i form av skrifterna ”Natur-och gästhamnar i Blekinge” som kom ut i första version år 2001. Skrifterna har rönt stor uppskattning i Sverige, Danmark och Tyskland, men framförallt har de uppskattats av infödingarna i Blekinge och detta glädjer mig mest.

När fjärde upplagan av den västra delen, Sölvesborg - Gö, tog slut i maj år 2009 bestämde jag mig för att pröva andra sätt att göra Blekinge skärgård känd. Jag har samlat material till en ny version av ”Natur och gästhamnar i Blekinge”. Om och när den lanseras beror på många faktorer och under tiden vill jag pröva bloggandet genom att skriva om sådant som jag säkert ändå måste utelämna i en eventuell ny version av ”Natur- och gästhamnar i Blekinge”.

Ännu finns några exemplar till salu av ”Natur- och gästhamnar i Blekinge / Gö- Kalmar” och varför inte passa på att ge Dina tyska affärsbekanta och vänner ett exemplar av ”Natur- und Gästehäfen in den Schären von Blekinge”.


Med tillönskan om ett skönt och spännande båtliv i vår fina skärgård.Thomas Karlsson

www.privatkonsult.com